Bil NSF STäd

NSF Städ - utför högkvalitativa och trygga städtjänster åt privatpersoner & företag sedan 1994

Vi har varit igång sedan 1994. Företaget startades av Nancy Romero som fortfarande driver NSF Städ AB tillsammans med sin son Andres Viracca och drygt 60 välmotiverade anställda. Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför är vår ambition är att ligga i framkant när det gäller arbetsmiljö- och personalfrågor. Därför ser vi till exempel alltid till att de får arbeta två och två, både för trivselns och trygghetens skull.

Vårt syfte är, och har alltid varit, att erbjuda städning med serviceinriktade medarbetare och kompletta tjänstutbud till konkurrenskraftiga priser.

Våra kunder

De flesta av våra kunder finns i Järfälla, Täby, Hägersten, Solletuna, Stor-Stockholm & Uppsala, Vi har specialiserat oss på företagskunder, bostadsrättföreningar och skolor/förskolor med deras behov av lokalvård. Vi tar hand om era städbehov i samråd med er.

Vi utför allt professionellt och till konkurrenskraftiga priser

Våra värderingar handlar om miljö, kvalitet och om att vara lyhörda. Vi arbetar utifrån såväl ett kvalitets- som ett miljöledningssystem. Vi levererar städning med hög kvalitet och med omtanke om vår miljö, våra kunder och våra medarbetare.

Vi vet att en rak kommunikation är viktig och därför önskar vi kontinuerlig feedback från dig som kund. Vi ansvarar för att utveckla våra medarbetare ger de rätt utbildning.

NSF Städ:

 

NSF Städ AB är en förkortning för Nancy Städfirma AB.